دنیای پزشکی

فروش تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی

دنیای پزشکی

فروش تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی

لایت کیور WOODPECKER مدل B-cure

لایت کیور وودپیکر مدل B-cure

مشخصات و اطلاعات لایت کیور وودپیکر مدل B-cure:

لایت کیور وودپیکر مدل B-cure زمانی که پوسیدگی دندان به قسمت های عمیق تر یعنی کانال دندان و پالپ ها می رسد، درد شدیدی ایجاد می شود. که ممکن است تحمل آن برای فرد بسیار سخت باشد. در این گونه مواقع پزشک برای برطرف نمودن التهاب و درد دندان و همچنین افزایش طول عمر دندان درمان ریشه انجام می دهد.

در اندودانتیکس یا همان درمان ریشه از ابزارهای مختلفی استفاده می شود. که یکی از آن ها دستگاه لایت کیور می باشد. البته از این دستگاه در تمامی اندودانتیکس ها استفاده نمی شود. در برخی مواقع درمان ریشه برای دندان های جلویی و قابل دید انجام می شود. در این صورت استفاده نمودن از آمالگام می تواند زیبایی دندان ها را از بین ببرد. بنابراین بهترین مواد اندو برای ترمیم دندان های قابل مشاهده کامپوزیت می باشد.

از طرفی در برخی مواقع پوسیدگی به قدری کم است که، دندان پزشک تشخیص می دهد به جای آمالگام از کامپوزیت همرنگ دندان استفاده نماید. برای سفت نمودن کامپوزیت ها از دستگاه لایت کیور استفاده می گردد. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با لایت کیور وودپیکر B-cure و کاربرد آن در دندان پزشکی به طور کامل آشنا کنیم.

 

دستگاه لایت کیور چیست؟

زمانی که پزشک استفاده نمودن از کامپوزیت را به جای آمالگام تشخیص می دهد. قطعا استفاده نمودن از دستگاه لایت کیور الزامی است. به طور کلی دستگاه لایت کیور نوعی ابزار اندو است، که به منظور سفت و سخت نمودن کامپوزیت ها جهت پر کردن فضای خالی دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

امروزه استفاده نمودن از کامپوزیت ها به منظور ترمیم دندان از کاربرد بیشتری نسبت به کامپوزیت ها برخوردار است. زیرا این مواد اندو هیچ اختلالی در زیبایی دندان ها ایجاد نمی کند. اما کامپوزیت ها مواد بسیار نرمی هستند که با استفاده از دستگاه لایت سخت می شوند. البته میزان سختی کامپوزیت ها به درجه پلیمریزاسیون و همچنین شدت نور خروجی از دستگاه بستگی دارد.

بهترین شدت نور دستگاه 400 تا 520 نانومتر است. البته عوامل گوناگونی وجود دارد که می تواند شدت نور خروجی از دستگاه موثر باشد.

با توجه به اینکه امروزه از کامپوزیت های نوری به وفور در دندان پزشکی استفاده می شود. اهمیت پلیمریزاسیون نیز بیشتر می شود. زیرا میزان کیفیت و موفقیت این کامپوزیت ها کاملا بستگی به میزان پلیمریزاسیون دارد. به همین دلیل در صورتی که میزان پلیمریزاسیون ناقص باشد می تواند اثرات مخرب در جذب آب و حلالیت کامپوزیت داشته و در نهایت منجر به کاهش سختی کامپوزیت شود. در این مرحله دستگاه لایت کیور اهمیت خود را به نمایش می گذارد.

از طرفی در صورتی که مواد مورد استفاده جهت ترمیم دندان ناکافی باشد. می توان به استفاده از این دستگاه مواد قرار داده شده روی دندان را با استفاده از دستگاه لایت کیور سفت نمود و مجدد مواد روی دندان قرار داد.

 

نحوه عملکرد دستگاه لایت کیور به چه صورت است؟

مواد مورد استفاده در دستگاه لایت کیور حاوی آلفا دی کتون (کامفورکینون یا بنزین) می باشد. برای رساندن آلفا دی کتون به وضعیت تحریک شده، نور با شدت کافی در دامنه خاص الزامی است. تا بتواند مواد ترمیمی را به سختی قابل توجه برساند. از عوامل موثر در شدت نور خروجی این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • احتمال خرابی فیلتر
  • آلوده بودن نوک دستگاه
  • ایجاد شکستگی در قیمت انتقال دهنده نور
  • ضعیف و مات شدن لامپ دستگاه
  • خراب شدن اجزا الکتریکی لایت کیور
  • ضعیف شدن منعکس کننده نور
  • تغییر پیدا کردن ولتاژ برق در محل درمان (مطب)
  • فاصله غیر استاندارد نوک لایت کیور با مواد قرار گرفته روی دندان
  • عدم تعیین تابش نور دستگاه به اندازه کافی
  • کم بودن قطر نوک دستگاه
  • روش های متنوع استریل کردن دستگاه نیز می تواند در تعیین شدت نور موثر باشد.

پوشش های پلاستیکی و یا سلفونی در قسمت نوک دستگاه لایت کیور قرار می گیرد. که نسبت به استریلیزاسیون ارجح می باشند. زیرا کاهش شدت نور در آن ها نسبت به سایر روش ها کمتر است. همچنین مانع از برخورد مواد ترمیمی به نوک دستگاه می شود. از آنجایی که زمان تابش و همچنین فاصله دستگاه با مواد ترمیمی کاملا به کنترل دندان پزشک بستگی دارد. در صورت کاهش کیفیت دندان پزشک می تواند به راحتی آن را اصلاح نماید. 

بهترین زمان و فاصله برای رسیدن به حداکثر پلیمریزاسیون کامپوزیت توسط کارخانه سازنده روی راهنمای دستگاه تعیین شده است. که بهتر است دندان پزشک با توجه به آن از دستگاه استفاده نماید. زیرا هر چه فاصله بیشتر شود، میزان پلیمریزاسیون کامپوزیت نیز کاهش خواهد یافت.

منبع : 

خرید لایت کیور WOODPECKER مدل B-cure

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد